Dé trouwjurken trends van 2025

Dé trouwjurken trends van 2025

Bij E&R Wedding and Fashion zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends, zodat onze bruiden stralen op hun grote dag. De trends voor 2025 beloven innovatie en elegantie op een ongekend niveau. Laat me je meenemen door de top vijf trouwjurkentrends waar je rekening mee wil houden als je trouwt in 2025!

1. Korte jurken

Je hoeft niet altijd voor lange, sleepachtige jurken te gaan, zeker niet in 2025! Korte jurkjes zijn helemaal in. Ze bieden een speelse en moderne twist, perfect voor bruiden die het niet al te traditioneel willen aanpakken. Denk aan een romantische ceremonie in de buitenlucht of een casual strandhuwelijk. Met een kort jurkje heb je de vrijheid om te bewegen en te dansen zonder beperkingen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van dit speelse jurkje?

Image description

E&R Wedding Korte Trouwjurk

Laat je betoveren door E&R Special korte trouwjurken en straal op jouw grote dag.

2. Drop waist taille

De drop waist, ook wel bekend als de Baskische taille maakt een grote comeback. Deze stijl accentueert de taille en creëert een prachtig zandloperfiguur, ideaal voor bruiden die een vleugje klassieke charme willen toevoegen aan hun look.

Shop deze jurk van Le Papillon bij ons in de winkel: 

Image description

Le Papillon Dropwaist jurk

Le Papillon Stap in het huwelijksleven met deze adembenemende A-lijn trouwjurk, die kunstig het romantische met het moderne vermengt, perfe...

3. Kanten Details

Kant is nooit helemaal uit de mode geweest, maar in 2025 zien we een hernieuwde focus op delicate kantdetails. Deze trend voegt een romantische en tijdloze uitstraling toe aan elke jurk. Of je nu kiest voor subtiele kantapplicaties of een volledige kanten jurk, deze stijl blijft een favoriet onder bruiden.

Image description

Jarice Trouwjurk

Laat je betoveren door deze jurk en straal op jouw grote dag. Ontdek de collectie van Jarice bij E&R Wedding and Fashion. Bruidsmode voor hem en haar.

4. Corset Top

Corsetten zijn terug en beter dan ooit. Een corset top biedt niet alleen een perfecte pasvorm maar geeft ook een sensuele en verfijnde look. Deze trend is ideaal voor bruiden die hun silhouet willen accentueren en een gedurfde, maar elegante statement willen maken.

Image description

Trouwjurk Madam Burcu

Madam Burcu | Stap stralend de dag binnen in deze verbluffend elegante zeemeermin trouwjurk, ontworpen om een blijvende indruk achter te late...

5. Jurken met Glitter

Wie wil er niet schitteren op hun trouwdag? Jurken met glitter zijn een van de grootste trends voor 2025. Van subtiele glitteraccenten tot volledig sprankelende jurken, deze trend zorgt ervoor dat elke bruid als een ster straalt op haar speciale dag.

Image description

Trouwjurk Adore

Adore | Schitter op uw grote dag met deze betoverende zeemeermin trouwjurk vol glitters die de essentie van een moderne sprookjesachtige brui...

Maak een afspraak

Bij E&R Wedding and Fashion in Beverlo-Beringen staan we klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte jurk. Met onze uitgebreide collectie en deskundig advies zorgen we ervoor dat je trouwdag onvergetelijk wordt.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, bezoek onze website E&R Wedding of neem contact met ons op via +32 11 40 17 97. Wij helpen je graag om de nieuwste bruiloftstrends van 2025 te ontdekken en jouw droomjurk te vinden!

 

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie.

ONLINE AFSPRAAK

Wil je liever vooraf een
​​​​​​​afspraak maken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut
tempor incididunt ut

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de kijker

Je benen showen? Deze trouwjurken helpen je daarbij!

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!