Hoe kies je als moeder van de bruid de perfecte outfit?


Wanneer uw dochter gaat trouwen, straalt u als moeder van de bruid van trots en vreugde. Natuurlijk wilt u zich daarbij op uw best kleden. Maar hoe kiest u nu de perfecte outfit voor deze bijzondere dag? Bij E&R Wedding and Fashion begrijpen we dat deze keuze net zo betekenisvol is als het kiezen van de bruidsjurk zelf.

Stijlvol en chic

Allereerst, laat de dresscode van het huwelijk uw gids zijn. Is het een formele bruiloft? Kies dan voor een elegante jurk die klasse uitstraalt, maar concurrentie met de bruid vermijdt. Bij E&R Wedding and Fashion vindt u bruidsmoederjurk trends die naadloos aansluiten bij elke ceremonie. Denk aan Linea Raffaelli of Joseph Ribkoff voor een schitterende, tijdloze look.

Tips kledingkeuze

Waar moet u nog meer op letten bij het selecteren van uw outfit? Het tijdstip van de bruiloft, de locatie en natuurlijk uw persoonlijke stijl. U wilt comfortabel zijn, maar tegelijk de show stelen. Daarvoor hebben wij bij E&R Wedding and Fashion bruidsmoeder collecties die modieus en divers zijn. 

 

Damescollectie

Op zoek naar een jurk voor die speciale gelegenheid? Bij E&R Wedding and Fashion vind je wat je zoekt. Merken als Linea Raffaelli, Joseph Ribkoff en Sonia Pena.

Designer kleding voor de bruidsmoeder

Hoe kiest je als moeder van de bruid de perfecte outfit? Door te gaan voor topkwaliteit en een design dat uw persoonlijkheid weerspiegelt. Onze store in Beverlo is een schat aan luxe outfits voor de bruidsmoeder waar u zichzelf in een designerstuk kunt hullen. Uw keuze wordt een stuk eenvoudiger met ons breed scala aan bruidsmoederjurk trends en accessoires die uw look completeren.

Maak je afspraak!

E&R Wedding and Fashion is niet zomaar een naam; het is een bestemming voor die moeders die op zoek zijn naar Moeder van de bruid kleding die indruk maakt. Maak een afspraak en laat ons team van E&R Wedding u helpen om te schitteren op de grote dag van uw dochter. Met onze expertise in Bruidsmoeder mode advies zorgen we ervoor dat u er net zo stralend uitziet als het moment zelf.

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie.

ONTDEK MEER

 

ONLINE AFSPRAAK

Wil je liever vooraf een
​​​​​​​afspraak maken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut
tempor incididunt ut

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de kijker

Je benen showen? Deze trouwjurken helpen je daarbij!

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!