Dresscode smart casual: Zo sla je nooit de plank mis op trouwfeesten!


Binnenkort een trouwfeest op de planning en flink in de rats over wat aan te trekken? Geen nood! Met de dresscode smart casual zit je gegarandeerd goed. Maar wat houdt deze term nu precies in en hoe voorkom je een modemisser? 

De perfecte smart casual outfit: vind het bij E&R Wedding and Fashion

Smart casual is het broertje van 'netjes maar comfortabel' - chic genoeg voor een bijzondere gelegenheid, zonder het gevoel te hebben in een driedelig pak te moeten dineren. Een tip-top smart casual garderobe draait om evenwicht. Een voorbeeld? Combineer een elegant jasje met een nette chino voor hem, of een stijlvolle blouse met een sierlijke rok of pantalon voor haar. Maar waar begin je?

Bij E&R Wedding and Fashion, natuurlijk! Onze collecties, die variëren van klassiek tot haute couture en van romantisch tot extravagant, bieden voor ieder wat wils. Of je nu een stoutmoedige smart casual mode trend volgt of kiest voor tijdloze elegantie, ons aanbod is zo divers als de huwelijken zelf.

Advies van E&R's Experts

Ben je bang om de plank mis te slaan? Wij snappen dat de term 'smart casual' vragen kan oproepen als: Wat is smart casual nu écht? En hoe mix en match ik items zonder de dresscode geweld aan te doen? Onze deskundigen staan klaar met smart casual kledingadvies speciaal voor jou. Een gouden tip is om altijd één item te kiezen dat een tikje formeler is, om de balans te bewaren.

E&R Wedding and Fashion is er trots op dat we onze klanten kunnen begeleiden in het vinden van hun unieke stijl. Met meer dan 60 jaar ervaring weten we precies hoe we je moeten kleden om indruk te maken. Stap vol zelfvertrouwen die feestzaal binnen, wetende dat je outfit in harmonie is met de smart casual dress guide.

Jouw smart casual essentials voor trouwfeesten bij E&R

Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan te sluiten bij de smart casual trend, met oog voor detail en kwaliteit. We nodigen je uit in onze winkel in Beverlo-Beringen om de perfecte look samen te stellen. Onze stylisten geven je tevens persoonlijk advies over smart casual wardrobe essentials en helpen je bij het voorkomen van veelgemaakte fouten.

Neem contact op met E&R Wedding and Fashion om vandaag nog jouw perfecte smart casual look voor elk trouwfeest samen te stellen. Of het nu gaat om de laatste smart casual mode trends of tijdloos advies voor jouw unieke stijl, ons team staat voor je klaar!

CONTACT INFO

E&R Wedding & Fashion Beverlo-Dorp 4, 3581 Beverlo
+32 11 40 17 97
info@ERwedding.be
https://www.erwedding.be/ 

 

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie.

ONLINE AFSPRAAK

Wil je liever vooraf een
​​​​​​​afspraak maken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut
tempor incididunt ut

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de kijker

Je benen showen? Deze trouwjurken helpen je daarbij!

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!