De ultieme gids voor een onvergetelijke trouwlook


Hoe kies je de perfecte trouwjurk?

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje en bent u op zoek naar dé droomjurk die uw speciale dag onvergetelijk maakt? Welkom bij E&R Wedding and Fashion, waar we de kunst van het creëren van een onvergetelijke trouwlook tot in de puntjes beheersen. Met onze kennis van de nieuwste bruidsmode trends, helpen we u de trouwjurk te selecteren die uw persoonlijke charme versterkt.

Ontdek een wereld van stoffen zoals zijde, kant en satijn, en laat u leiden door de ervaring van ons team om de jurk te vinden die als gegoten zit. Van klassieke A-lijnen tot glamoureuze zeemeerminjurken, onze collecties van Pronovias tot Sincerity Bridal bieden voor ieder wat wils. Maar hoe kiest u nu die ene jurk uit een zee van mogelijkheden?

Denk aan uw lichaamstype, de locatie van de trouwerij, en natuurlijk uw persoonlijke stijl. Een buitenbruiloft vraagt om een andere look dan een ceremonie in een statige kerk. En vergeet de accessoires voor de trouwdag niet! Een sluier of diadeem kan net die extra touch geven om uw look compleet te maken.

Bekijk onze selectie aan trouwjurken hier: 

 

Trouwjurken

Op zoek naar dé perfecte trouwjurk? Bij E&R Wedding hebben we een uitgebreide collectie met topmerken.

En wat voor de bruidegom?

Aan de heren hebben wij ook gedacht. Het juiste trouwpak maakt uw look als bruidegom net zo memorabel als die van de bruid. E&R Wedding biedt een uitgebreide selectie aan trouwpakken, van Immediate tot Goodmanners, waarbij elke stijl en pasvorm vertegenwoordigd zijn.

Kies een pak dat goed aansluit, maar toch comfortabel zit. En kleed het af met de juiste accessoires: een chique stropdas, manchetknopen of een tijdloze pochet. Heeft u trouwaccessoires trends in de gaten gehouden? Dan weet u dat details het verschil maken. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw complete trouwoutfit.

Bekijk onze selectie aan maatpakken hier: 

Trouwpakken

Vindt jouw droomkostuum bij E&R Wedding en Fashion.

 

De ultieme gids voor een onvergetelijke trouwlook: kom langs in onze winkel voor advies op maat

Met onze expertise en uw visie, verzorgen wij een trouwlook waar nog jaren over gesproken wordt. Voel u als een ster met E&R Wedding and Fashion, waar elke trouwlook een persoonlijk meesterwerk wordt. Bent u klaar om de wereld te laten zien wat een onvergetelijke trouwlook werkelijk betekent? Neem contact met ons op om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

 

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie.

ONLINE AFSPRAAK

Wil je liever vooraf een
​​​​​​​afspraak maken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut
tempor incididunt ut

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de kijker

Je benen showen? Deze trouwjurken helpen je daarbij!

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!