Maak je trouwoutfit compleet: hoe kies je de juiste accessoires?


De grote dag nadert, en je outfit is bijna klaar. Maar wacht eens even, ben je niets vergeten? Bij E&R Wedding and Fashion weten we als geen ander dat de juiste accessoires net zo belangrijk zijn als de jurk of het pak zelf – ze maken je ensemble pas echt af! 

Het belang van accessoires

Accessoires zijn de kers op de taart, het geheime wapen dat jouw trouwoutfit van 'gewoon mooi' naar 'adembenemend' tilt. Maar hoe kies je nu die perfecte aanvullingen zonder je look te overladen?

Voor de bruid

Voor de bruid vormt het selecteren van de perfecte accessoires een delicate zaak. Het principe van 'less is more' speelt hierbij een cruciale rol, hoewel het essentieel is dat de accessoires de unieke persoonlijkheid van de bruid weerspiegelen en haar natuurlijke schoonheid versterken. Een uitstekend startpunt is E&R Wedding and Fashion, waar een zorgvuldig samengestelde collectie van tijdloze sieraden te vinden is. Hier kunt u bijvoorbeeld kiezen voor subtiele pareloorbellen of een verfijnd armbandje.

 

Abrazi Accesoires - E&R Wedding and Fashion

Shop de mooiste accessoires om jouw outfit compleet te maken

ONTDEK MEER

Voor de bruidegom

Wat dacht je van een stijlvol horloge of manchetknopen die je trouwpak compleet maken? Bij E&R Wedding and Fashion bieden we je een assortiment aan dat naadloos aansluit bij onze herencollecties. Een handgemaakte das of een pochet kan net dat beetje extra flair toevoegen.

Mr Fiarucci - E&R Wedding and Fashion

Shop de leukste accessoires om jouw trouwoutfit compleet te maken!

 

Maak je trouwoutfit compleet: hoe kies je de juiste accessoires bij E&R?

E&R Wedding and Fashion is meer dan alleen kleding. Wij helpen je met het samenstellen van je totale look. Accessoires zoals schoenen, tassen en dassen? Die hebben we in overvloed.

Merken en Collecties

Onze accessoirecollecties variƫren van Linea Raffaelli tot Rainbow Club en van Cleofe Finati tot Abrazi. Elk van deze merken staat bekend om hun kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, iets waar E&R Wedding and Fashion zijn identiteit aan ontleent.

Ons professionele team staat klaar om je te voorzien van tips en trucs. Zij kennen de collecties door en door en kunnen je adviseren over de accessoires die je trouwoutfit helemaal afmaken.

CONTACT INFO E&R Wedding & Fashion
Beverlo-Dorp 4, 3581 Beverlo
+32 11 40 17 97
info@ERwedding.be 

E&R Wedding and Fashion, waar de zoektocht naar de perfecte accessoires begint en eindigt met een onvergetelijke ervaring.

 

Contact - E&R Wedding and Fashion

Neem contact met ons op voor een afspraak in de plannen of voor meer informatie.

Meest Recente Posts

ONLINE AFSPRAAK

Wil je liever vooraf een
​​​​​​​afspraak maken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut
tempor incididunt ut

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de Kijker