Alternatieven voor traditionele trouwjurken: Speelse en gedurfde opties


Ben je op zoek naar iets anders dan de traditionele trouwjurk? Wil je een speelse en gedurfde look creëren voor je bruiloft? Bij E&R Wedding & Fashion hebben we een ruime selectie alternatieve trouwjurken die perfect passen bij jouw unieke stijl. Ontdek hier enkele van de opties die je kunt overwegen!

1. Kleurrijke trouwjurken

Wil je echt opvallen op je grote dag? Overweeg dan een kleurrijke trouwjurk! In plaats van het traditionele wit, kun je kiezen voor een jurk in een levendige kleur zoals roze, blauw of zelfs paars. Dit voegt een speelse en gedurfde toets toe aan je trouwlook en zorgt ervoor dat je eruit springt.

2. Jumpsuits en tweedelige outfits

Als je helemaal buiten de gebaande paden wilt gaan, overweeg dan een trendy jumpsuit of een tweedelige outfit als alternatief voor een trouwjurk. Deze moderne opties zijn perfect voor bruiden die een eigentijdse en gedurfde look willen. Een jumpsuit met wijde pijpen of een crop top met een rok geeft je een unieke en stijlvolle uitstraling.

Adore by Justin Alexander
Adore by Justin Alexander

3. Korte trouwjurken

Een korte trouwjurk is een geweldige keuze voor bruiden die op zoek zijn naar een informele en speelse uitstraling. Deze jurken zijn perfect voor informele bruiloften, strandceremonies of als je gewoon wilt dansen zonder belemmerd te worden door een lange sleep. Kies voor een schattige A-lijn jurk of een moderne korte jurk met een unieke print voor een speelse twist.

4. Jurken met gedurfde details

Voeg wat speelsheid en durf toe aan je trouwlook met jurken die gedurfde details hebben. Denk aan een jurk met kanten uitsnijdingen, asymmetrische snitten, verenaccenten of opvallende borduurwerken. Deze details zorgen ervoor dat je trouwjurk een echte blikvanger wordt en laten je persoonlijkheid stralen.

Atelier Pronovias
Atelier Pronovias

5. Mix en match

Wil je echt je eigen unieke look creëren? Overweeg dan om verschillende stukken te mixen en matchen om je eigen trouwoutfit samen te stellen. Combineer bijvoorbeeld een kanten top met een rok in een contrasterende kleur, of draag een wijde broek met een blouse voor een moderne en gedurfde uitstraling. Deze optie geeft je de vrijheid om je eigen stijl en persoonlijkheid te laten zien op je trouwdag.

Vind je droomoutfit bij E&R

Bij E&R Wedding & Fashion begrijpen we dat elke bruid uniek is en haar eigen stijl wil uitdrukken op haar trouwdag. Daarom hebben we een ruime selectie alternatieve trouwjurken die perfect passen bij speelse en gedurfde bruidsmode-opties. Onze ervaren verkoopsmedewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte trouwkleding die past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Kom langs in onze boetiek op Beverlo-Dorp 4 om onze collecties te ontdekken. Je kunt ook contact met ons opnemen via telefoon op +32 (0)11 40 17 97 of via e-mail op info@erwedding.be voor meer informatie of om een afspraak te maken. We helpen je graag verder!

 

Contact - E&R Wedding and Fashion

Meest Recente Posts

ONLINE AFSPRAAK

Wil je liever vooraf een
​​​​​​​afspraak maken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut
tempor incididunt ut

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de Kijker