To do-list voor de bruidegom



Als bruidegom zijn er aantal taken die enkel jou te wachten staan en waarover jij de volledige verantwoordelijkheid krijgt. Zorg dan ook dat deze op tijd voldaan zijn zodat jij en je aanstaande met volle teugen kunnen genieten van dit huwelijksavontuur.

Vervoer

De keuze van het vervoer naar de trouwlocatie en/of de feestzaal is een echt klusje voor de man. Stel jezelf eerst de vraag: gaan jullie apart of samen naar de locatie? Indien jullie apart gaan moet je dus voor twee vervoersmiddelen zorgen. Let erop dat wanneer je een auto kiest er genoeg plaats is voor de grote omvang van de bruidsjurk. Om nog maar eens extra punten te scoren bij jouw toekomstige kan je een passend bloemstuk regelen voor op de motorkap of een verrassing voorzien tijdens de rit. Beslis ook of je zelf wilt rijden met het gehuurde voertuig of liever van de rit geniet met jouw geliefde terwijl een chauffeur jullie voert. Dit vervoersmiddel zal niet de hele dag aanwezig zijn dus hou er ook rekening mee dat jullie na het feest ook weer vervoer naar huis of eventueel het hotel hebben.

Trouwkostuum

Ga tijdig op zoek naar jouw trouwkostuum, dit doe je best december-januari-februari, die periode is de keuze het ruimst. Best kies je voor een gerenommeerde winkel met veel ervaring en keuze, voor zowel kostuum alsook accessoires (schoenen, hemden, strikjes, dassen, gilets, sokken, … ) Je kan eventueel aan je verloofde een richtlijn vragen zodat je jouw look kan afstemmen op die van haar. Zo matcht niet enkel jouw kostuum, maar ook je bijhorende accessoires. Neem bij je afspraak iemand mee die je belangrijk vindt en waarvan jij denkt dat deze persoon je het best kan helpen bij deze belangrijke keuze.

Verzorging

Je wilt op je bruiloft niemand anders zijn dan jezelf; ga dus zeker niet vlak voor de trouw experimenteren met je kapsel. Ga een week voor de grote dag naar de kapper. Nog een tip is om je niet te scheren de dag voor het huwelijk, dit doe je best de dag zelf voor een mooie, egale huid. Of ga voor een hipsterbaard en maak tijdig een afspraak bij je favoriete barbier.

Ringen

De bruidegom is ook verantwoordelijk voor de ringen. Jij neemt deze mee de dag zelf; zorg dus dat je deze absoluut niet vergeet! Leg deze de avond voordien al klaar bij de andere belangrijke documenten die zeker mee moeten. Wil je op safe spelen? Zet dan even een reminder in je gsm zodat er op tijd een alarmpje afgaat en jij je daarover geen zorgen meer moet maken. Of je kan dit ook steeds aan je getuige vragen.

Speech

Bij de aanvang van het diner of het feest is het leuk om een momentje te maken om alle gasten te bedanken. Hierbij kan je de belangrijkste mensen even apart vernoemen, zoals je ouders, getuige of beste vrienden. Dit is het ideale moment om een leuke anekdote te vertellen over jullie als koppel; jullie eerste ontmoeting, een specifiek moment dat je is bijgebleven. Onthoud wel: kort en krachtig werkt het best! Neem een spiekbriefje mee zodat je zeker niets vergeet te zeggen. In deze toespraak zet je ook even je echtgenote in de bloemetjes, en vertel je haar hoe belangrijk ze voor je is. Geen stress, het gaat enkel om de liefde vandaag! Geniet ervan. Verder zijn er altijd nog wat taakjes die de bruidegom op zich kan nemen, maar als je deze bovenstaande al hebt ben je al heel ver! Je laatste taak nu is om deze dag zo mooi mogelijk te maken en ieder moment te koesteren.

Meer inspiratie nodig? Check onze instagrampagina of ga rechtstreeks naar de bruidegomcollecties.

Meest Recente Posts

ONLINE AFSPRAAK

Wil je liever vooraf een
​​​​​​​afspraak maken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut
tempor incididunt ut

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de Kijker