It's all about the details!



Een kostuum vinden is 1, maar vergeet de details niet! Je kent het spreekwoord vast wel. Juist gekozen accesoires kunnen je look compleet maken. Bij E&R gaan we samen op zoek naar wat jij voor ogen hebt . Heb je nog geen idee? Laat je dan verrassen door de creativiteit van onze stylisten Je kan je er zeker van zijn dat je outfit van kop tot teen goed gestyled is én mooi samenpast bij je toekomstige. Want ook dat is belangrijk, we gaan voor dat perfecte plaatje!

Laten we de populairse accesoires eens in de spotlight zetten:


Stropdas: het alomtegenwoordige basisaccesoire













Met een mooie stropdas en bijpassende pochet* scoor je altijd! Je hebt de keuze uit oneindig veel kleurschakeringen of prints. Kies het exemplaar waarvan je ogen stralen.

We krijgen vaak de vraag: "hoe knoop ik die stropdas nu juist?". Meestal gepaard met een hint van lichte paniek. Maak je daar zeker geen zorgen over, bij E&R knopen we je stropdas deskundig met een dubbele Windsor. De dag zelf hoef je de das enkel toe te schuiven om je hals, weer een stress-momentje minder! Graag gedaan..

(*Dat "zakdoekje" 😉)

Strikjes: chique of casual






Enige tijd terug had de strik een erg deftig imago en werd die vooral gecombineerd met een smoking. Laten we het de James Bond look noemen ;-) Een stijl waar menig vrouw voor smelt!

Naast die all-time-favorite zijn de strikjes ook inzetbaar als boho-accesoire, denk aan de stoere houten exemplaren of je heb je onze kleurrijke kurken variant al gezien? Wij worden in elk geval vrolijk van een toffe strik.


Foularddas: als het ietsje meer mag zijn


Heeft net meer cachet dan de strakke stropdas en zorgt dan ook voor een totaal andere look. Wil je opvallen tussen de gasten met iets speciaal, dan is de foulard iets voor jou! Geheim detail: de foulard is super makkelijk aan te doen, de sluiting is namelijk met velcro. Win-win.


Bretellen: ga voor vlot


We kunnen (en willen) er niet omheen, bretellen zijn helemaal in! Ga voor de nonchalante vintige look: rol je mouwen van je hemd op en combineer de bretellen met een strik van tweed. Of kies na een dag strak in het pak voor een dansoutfit met bretellen. Misschien zie je wel de groomsmen met allemaal dezelfde bretellen voor je, toffe foto's verzekerd.


Hoed: voor de badass bruidegom

 

Ga je voor extra? En dan extra in de zin van extragavant? We love it! Wat dacht je van een hoge hoed?! Helemaal in de stijl van je kostuum. Dan ben je klaar om onze collectie van het Italiaanse Archetipo te ontdekken, hierover laten meer... Stay tuned!


Manchetknopen: een en al stijl


Een smokinghemd en manchetknopen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit classy team zorgen voor die extra touch op je grote dag. Kleur en stijl van dit kleine accesoire kan je volledig kiezen.

Schoenen: hier kan je niet onderuit


Ook met schoenen kan je een statement maken, denk aan laké of zelfs een beetje bling. Anderzijds kan je voor wat contrast gaan en de aandacht naar je schoenen trekken. Wil je het pak zelf laten stralen dan gaan we voor een schoen in de tinten van de broek. Extra pluspunt: "ton sur ton" heeft een verlengend effect.

Sokken en boxer: last but not least



Raar maar waar dit zijn de meest vergeten accesoires en dit onder het motto "dat heb ik nog wel liggen". Lieve heren, een bruid doet zo haar best om de mooiste bruidslingerie uit te kiezen voor jou, gun haar toch ook iets... Een mooie boxer (die niet aftekend in een strakke kostuumbroek!) en de juiste kleur van sokken maakt je outfit helemaal af. Of ga voor een statementsok, al dan niet samen met je groomsmen.




Proficat, je mag jezelf nu een echte kenner noemen en bent helemaal klaar om je kostuum te komen uitkiezen!

Heb je een beetje valsgespeeld en heb je ineens naar het einde van deze blog gescrold? Ook groot gelijk, maak gewoon je afspraak bij E&R en laat je helpen door de kenners ;-)

Tot gauw!

Meest Recente Posts

ONLINE AFSPRAAK

Wil je liever vooraf een
​​​​​​​afspraak maken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut
tempor incididunt ut

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de Kijker