Pasvormen en stijlen: een gids voor onze herencollecties


Als je ooit moeite hebt gehad om te beslissen tussen een slim fit, tailored fit of regular fit kostuum, dan ben je hier aan het juiste adres. Weet je niet zeker welk kostuum te kiezen voor een speciale gelegenheid of je trouw? Geen zorgen, wij begeleiden je met plezier!

Soorten Kostuums en Pasvormen

Slim Fit

Als we het hebben over de koning van de moderne, trendy look, dan is dat zonder twijfel het slim fit kostuum. Het is strakker en geeft een slanker beeld dan andere kostuums.

Tailored Fit

Voor degenen die er op hun best uit willen zien zonder te strak in hun pak te zitten, is een tailored fit kostuum de perfecte keuze. Het biedt net de juiste balans tussen comfort en stijl.

Regular Fit

Als comfort hoog op je prioriteitenlijstje staat, dan is een regular fit kostuum wellicht de beste keuze. Het is ruimer en zorgt voor een comfortabele bewegingsvrijheid.

Stijlen in kostuums

Van de strakke smokings tot het elegante rok-kostuum en comfortabele doordraag-trouwkostuums, bij E&R Wedding & Fashion hebben we een scala aan stijlen om aan je behoeften te voldoen. En natuurlijk, voor diegenen die op zoek zijn naar iets unieks, bieden we ook fantastische maatpakken.

Herencollectie - E&R Wedding and Fashion

Herencollectie - E&R Wedding and Fashion

https://www.erwedding.be

Kleurtips voor trouwoutfits

Bij het kiezen van de kleur van de trouwkleding, zijn er een paar zaken om in gedachten te houden. Denk aan vitaliteit, seizoen, en esthetiek. Of je nu gaat voor een klassiek zwart of een trendy pastel, de kleur van je pak kan je look compleet veranderen.

Dus heren, het is tijd om op te staan en je stijl naar een hoger niveau te tillen. Onthoud, bij E&R Wedding & Fashion is er altijd wel iets dat past bij jouw unieke stijl en smaak.

Ben je er klaar voor om je beste zelf te worden? Bezoek dan vandaag nog onze winkel of onze website.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Happy shopping!

Contact - E&R Wedding and Fashion

Contact - E&R Wedding and Fashion

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

ONLINE AFSPRAAK

Wil je liever vooraf een
​​​​​​​afspraak maken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut
tempor incididunt ut

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de Kijker