Welke lengte van trouwjurk past het best bij jou?



Weet je welk type trouwjurk je zoekt, maar twijfel je nog over de lengte? Van mini tot lang, deze trouwjurk-lengte past het best bij jou!

Mini

Zijn jouw benen je grootste trots? Probeer eens een korte trouwjurk! Een kort exemplaar is niet alleen trendy als trouwjurk zélf, ook tijdens het avondfeest wint dit type jurk aan populariteit. Je benen nog een extra boost geven? Een paar killer heels doet wonderen.

Kniehoogte

Ben je iets kleiner van gestalte? Een jurk tot op je knie laat je benen mooi uitkomen en maakt je enkele centimeters groter. Tip: hakken zijn een must bij deze lengte, anders oogt je look snel te plomp.

Onder de knie

Onder de knie, ook wel tea length genoemd, is vooral populair bij vintage of retro trouwjurken. Vooral als je iets zwaardere bovenbenen hebt is deze lengte perfect voor jou. Tip: kies voor een A-lijn, dat zet het slankste deel van je lichaam (je taille) in de kijker!

Lange jurk

Ben je aan de grote kant? Dan is een lange jurk (met eventueel een lange sleep) jouw ultieme jurk. Ook wanneer je op zoek bent naar een klassieke jurk is de lange variant de beste oplossing. Je benen zijn sowieso bedekt (tenzij je voor een jurk met een split kiest), dus let vooral of de bovenkant van de jurk bij je figuur past.

Hulp nodig bij het vinden van een trouwjurk die op jouw lijf geschreven staat? Kom langs bij E&R Wedding & Fashion!

Meest Recente Posts

ONLINE AFSPRAAK

Wil je liever vooraf een
​​​​​​​afspraak maken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut
tempor incididunt ut

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de Kijker