Welke bloemen passen bij jouw trouwdag? Zo kies je het perfecte bruidboeket en decoraties


Je trouwdag is een van de meest betoverende momenten van je leven. Maar hoe zorg je ervoor dat je bruidsboeket en decoraties net zo adembenemend zijn als je grote dag? Hier zijn enkele bloemrijke tips voor een bruidsstijl zo uniek als jijzelf.

Bruidsstijl gids: Match je bloemen met je persoonlijkheid

Elke bruid heeft haar eigen stijl, nietwaar? Of je nu gaat voor romantisch, modern, of vintage chic, je bruidsstijl moet doorschemeren in je bloemkeuze. Is jouw hart gestolen door Pronovias of pronk je liever in een Stella York creatie? Laat je boeket een verlengstuk zijn van je trouwjurk stijl.

Trouwjurk stijlen: Harmonie in bloem en stof

Jouw perfecte bruidsstijl vinden is één ding, maar het verenigen van je jurk met je boeket is een andere kunst. Ga je voor een lenteachtige uitstraling? Kies voor lichte, luchtige bloemen zoals pioenrozen. Heeft een meer klassieke jurk jouw hart veroverd? Denk aan elegante orchideeën die je huwelijksoutfit kiezen tot een feest maken. 

Eén thema, oneindig veel bloemen

Je trouwdag heeft vast een thema, of het nu een kleurenschema of een bepaald gevoel is. Laat je bloemen dit weerspiegelen. Is je thema vintage? Overweeg dan nostalgische bloemsoorten zoals lelies of rozen. Gaat je hart sneller slaan voor modern? Minimalistische arrangementen met groene takken en één opvallende bloemsoort kunnen wonderen doen.

Boeket als laatste stuk van de puzzel

Wanneer je jouw droomjurk hebt gevonden bij E&R Wedding and Fashion – of dat nu een Pronovias showstopper of een ingetogen Nicole Milano is – kies dan bloemen die de jurk complimenteren maar niet overschaduwen. 

Je bruidsboeket en bloemendecoraties zijn de natuurlijke accessoires op je trouwdag. Welke bloemen passen bij jouw trouwdag? Laat je leiden door je hart, je stijl, en je persoonlijke flair. Bij E&R Wedding and Fashion kunnen we niet wachten om je te zien schitteren in één van onze ontwerpen – met het perfecte bruidboeket in de hand.

Voor de ultieme bruidsoutfit en stijladvies, neem contact op met E&R Wedding and Fashion. Wij helpen je graag verder met het kiezen van de bruidskleding die jou doet stralen op je speciale dag. En onthoud: Welke bloemen passen bij jouw trouwdag? Zo kies je het perfecte bruidboeket en decoraties – het is allemaal onderdeel van jouw unieke verhaal.

Bezoek ons op https://www.erwedding.be/ of neem contact op via +32 11 40 17 97 voor een onvergetelijke winkelervaring.

 

Contact - E&R Wedding and Fashion

Neem contact met ons op voor een afspraak in de plannen of voor meer informatie.

Meest Recente Posts

ONLINE AFSPRAAK

Wil je liever vooraf een
​​​​​​​afspraak maken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut
tempor incididunt ut

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de Kijker