Festivalvibes op je bruiloft: tips voor een onvergetelijk feest


Droom je van een bruiloft die meer is dan het traditionele ja-woord gevolgd door een diner en een dansje? Hebben jij en je partner wel wat te vinden voor die relaxte, euforische sfeer van een muziekfestival? Wel, waarom zou je die niet naar jullie grote dag halen? Een bruiloft als festival ervaring is niet alleen uniek, maar zorgt ook voor een ongedwongen sfeer waar iedereen het nog lang over zal hebben.

Laat die ideeën maar komen!

Een onvergetelijk trouwfeest organiseren met een knipoog naar je favoriete muziekfestivals kan overweldigend lijken, maar met de juiste creatieve bruiloft tips en een beetje flair wordt jouw dag net zo legendarisch als Woodstock.

Ieder paar z'n eigen podium

Wat is een festival zonder muziek? Precies – helemaal niks! Kies voor een liveband of DJ die de festival sfeer bruiloft ademt. Of nog beter: een mix van beide, zodat je gasten van verschillende genres kunnen genieten. Zeg nou zelf, is er iets betoverender dan dansen onder de sterren op de beats die jullie liefdesverhaal vertellen?

De essentie van een buitenbruiloft met festivalvibes

Natuurlijk, we wonen in België, dus of de weergoden ons goed gezind zijn, is altijd de vraag. Maar laat dat je niet tegenhouden! Met een back-up plan, zoals een chique tent of sfeervolle overkapping, zit je altijd goed. Versier met lampionnen, fairy lights en bohemian tapijten en voilà: je eigen festival thema bruiloft decoratie staat als een huis.

Het buffet

Waar je bij traditionele bruiloften vaak een zittend diner aantreft, is een bruiloft festival thema het perfecte excuus voor food trucks en buffetten. Gevarieerd, gezellig, en gegarandeerd iets voor iedereen. Laat gasten smullen van de wereldkeuken – van een frisse gazpacho tot een pittige curry.

Tijd voor een grande finale!

Sluit de avond af met een knaller. Misschien een vuurwerkshow of een kampvuur waar iedereen zijn favoriete festivalherinneringen deelt? En wie weet, misschien strik je wel een lokale band voor een verrassingsoptreden!

Tips voor festival huwelijk: Just add love!

Zo, zijn jullie klaar om de liefde te vieren met al de flair van een festival? Vergeet niet, bij E&R Wedding and Fashion zorgen we voor de perfecte festivaloutfit voor zowel het bruidspaar als de gasten. Met deze unieke bruiloft inspiratie wordt jullie trouwdag gegarandeerd een hoofdact om nooit te vergeten.

Benieuwd hoe jullie de Festivalvibes op je bruiloft kunnen brengen? Neem dan zeker contact op met ons team voor de kers op de taart van jullie liefdesfestival!

 

Contact - E&R Wedding and Fashion

Neem contact met ons op voor een afspraak in de plannen of voor meer informatie.

ONLINE AFSPRAAK

Wil je liever vooraf een
​​​​​​​afspraak maken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut
tempor incididunt ut

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de kijker

Je benen showen? Deze trouwjurken helpen je daarbij!

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!