Inspiratie voor een bruidskapsel met lang haar


Als u voor uw grote dag op zoek bent naar die perfecte balans tussen charisma en elegantie, dan biedt lang haar een zee aan bruidskapsels waaruit u kunt kiezen. Bij E&R Wedding and Fashion begrijpen we dat uw kapsel minstens zo belangrijk is als uw bruidsjurk. Daarom presenteren we een schat aan inspiratie voor een bruidskapsel met lang haar. Wees gerust, onze suggesties zijn zowel chique als tijdeloos.

Los Haar

Lang haar dat sierlijk langs uw schouders golft, weerspiegelt een nonchalante, maar o zo romantische uitstraling. Wat dacht u bijvoorbeeld van zachte krullen of golven voor een romantische bruidskapsel met lang haar? Deze haarstijl is niet alleen een weerspiegeling van vrouwelijke finesse, maar biedt ook de vrijheid om accessoires zoals parelspelden of bloemen toe te voegen.

Voorbeeld los haar | Jurk: Justin Alexander
Voorbeeld los haar | Jurk: Justin Alexander

Opgestoken Haar

De tijdloze elegantie van een klassieke updo blijft een onwankelbare keus voor de moderne bruid. Een netjes opgestoken kapsel is niet alleen subliem, maar ook handig om uw gezicht te laten stralen. Lang haar updos bruiloft stijlen variëren van strak en gestructureerd tot speels en ongedwong/ Kies voor een luxe bruidskapsel met lang haar en voeg zo een snufje grandeur toe aan uw uitstraling.

Voorbeeld: Opgestoken haar | Jurk: Jarice
Voorbeeld: Opgestoken haar | Jurk: Jarice

Half opgestoken Haar

Een half opgestoken bruidskapsel biedt het beste van twee werelden en is perfect voor zij die niet kunnen kiezen tussen opgestoken en los haar. Deze veelzijdige optie, waarbij delen van het haar worden weggewerkt in een knotje of twist, terwijl andere lokken verleidelijk omlaag mogen cascaderen, is hemels voor een bruiloft.

Voorbeeld halfopgestoken haar | Jurk: Ladybird
Voorbeeld halfopgestoken haar | Jurk: Ladybird

Hoge Staart

Een hoge staart geeft een jeugdige flair en kan variëren van een knullig chic tot adembenemend stijlvol. Het is een fantastische keuze voor de eigentijdse bruid die een statement wil maken. Lange haarstijlen bruiloft accenten zoals een satijnen lint of een briljante broche kunnen uw hoge staart net dat beetje extra geven.

Voorbeeld hoge staart | Jurk: Sincerity
Voorbeeld hoge staart | Jurk: Sincerity

Kapsel met Accessoire

Accessoires kunnen de kroon zijn op elk lang haar bruidskapsel. Bij E&R Wedding vinden we het essentieel dat accessoires naadloos aansluiten bij uw persoonlijke smaak én uw bruidsjurk. Of het nu gaat om een fijne tiara, een weelderige bloemenkrans of een subtiele haarspeld bezet met kristallen, een bruidskapsel ideeën lang haar met een uniek accessoire is dé manier om uw individualiteit te benadrukken.Elke bruid is per slot van rekening schitterend met zowat elk lang haar bruidskapsel - maar de kunst is om de stijl te vinden die de essentie van úw persoonlijkheid vangt. Bij E&R Wedding and Fashion helpen wij u elke stap te zetten naar dat overweldigende, onvergetelijke moment waarop alle ogen gericht zijn op u. Bezoek ons in Beverlo om samen de mogelijkheden te verkennen.

Heeft u al een idee welke style u doet zwaaien van blijdschap? Laat ons team u bijstaan en begeleiden in de zoektocht naar uw ideale trouwkapsel. Contacteer ons via info@ERwedding.be of bel ons op +32 11 40 17 97. Vergeet niet onze website te bezoeken voor nog meer inspiratie voor een bruidskapsel met lang haar.

ONLINE AFSPRAAK

Wil je liever vooraf een
​​​​​​​afspraak maken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut
tempor incididunt ut

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de kijker

Je benen showen? Deze trouwjurken helpen je daarbij!

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!