Voorjaarsbruiloft: Chic of casual? Vind jouw perfecte outfit


Met de lente in volle bloei staan ook weer talloze voorjaarsbruiloften voor de deur. Een prangende vraag die menig bruiloftsgast en bruidspaar bezighoudt, is: gaan we voor chic en statig of houden we het lekker losjes en casual? Laten we eens duiken in de kunst van het vinden van de perfecte trouwoutfit balans voor jouw aanstaande elegante of relaxte voorjaarsviering.

Mix & Match 

Trek je een strak pak aan of juist die zomerse linnen broek? Gaat de bruid voor een traditionele lange sleep of voor een speelse cocktailjurk? Onze collectie is een ware schatkist als het gaat om voorjaarsbruiloft kleding, waarbij je kunt kiezen uit merken zoals Maggie Sottero, Pronovias, en Wilvorst.

Casual of Chic: wat past bij jou?

Stel jezelf de vraag: wat is de vibe van het huwelijk? Is het een formeel avondfeest of een relaxte middag in het park? Onze ervaren verkoopsmedewerkers helpen je graag bij het uitzoeken van een outfit die niet alleen bij de gelegenheid past, maar ook bij jouw persoonlijke stijl. Of je nu gaat voor statig versus casual, de perfecte balans zit hem in het aanvoelen van het evenement.

Pak het statig aan voor hem & haar

Voor een statige look is er geen tekort aan opties bij E&R Wedding & Fashion. Denk aan de tijdloze elegantie van een Linea Raffaelli jyrk, of een adembenemende Essense of Australia bruidsjurk. Deze klassieke keuzes worden nooit saai en vormen de basis van een onvergetelijke outfit.

Casual met klasse

Casual betekent niet gelijk alledaags. Kies voor kwalitatieve stoffen en snits die comfort ademen met een chic randje. Onze collecties van merken als Frank Lyman en Gina Bacconi bieden soepele jurken en charmante pakken die casual flair combineren met een luxueuze touch.

 Accessoires

Accessoires zijn jouw geheime wapen. Met een sprankelend juweel van Abrazi of een paar onweerstaanbare Elsa Coloured Shoes kun je een casual outfit een statige uplift geven en vice versa. Laat je begeleiden door onze experts om de juiste balans te vinden voor jouw voorjaarsbruiloft look.

Laat de details het verhaal vertellen

Een subtiel borduursel op een kraag of een discreet geplaatste broche kan een wereld van verschil maken. Bij E&R Wedding & Fashion letten we op deze details zodat jij een outfit samenstelt die spreekt van jouw unieke stijl.

Het ultieme advies voor jouw voorjaarsbruiloft outfit

Ben je er nog niet helemaal uit? Kom dan langs bij E&R Wedding & Fashion op Beverlo-Dorp 4. Onze collecties wachten op je, en ons team staat klaar om samen met jou de perfecte trouwoutfit balans te vinden. Je kunt niet misgaan met ons advies, onze kwaliteitsstoffen en onze modieuze ontwerpen.

Wil je meer weten of een pasafspraak inplannen? Neem gerust contact met ons op via telefoon op +32 (0)11 40 17 97 of email op info@erwedding.be. Beter nog, waarom niet even een kijkje nemen op onze website?

Contact - E&R Wedding and Fashion

Neem contact met ons op voor een afspraak in de plannen of voor meer informatie.

 

Meest Recente Posts

ONLINE AFSPRAAK

Wil je liever vooraf een
​​​​​​​afspraak maken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut
tempor incididunt ut

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de Kijker