Buiten de witte lijnen: 10 unieke thema's voor een onvergetelijke bruiloft


Staan jullie op het punt om het huwelijksbootje in te stappen en dromen jullie van een trouwfeest dat net zo uniek is als jullie liefde? Bij E&R Wedding and Fashion, experts in persoonlijke bruiloft inspiratie, geloven we dat jullie grote dag allesbehalve doorsnee moet zijn. Ontdek met ons hoe je met Buiten de witte lijnen: 10 unieke thema's voor een onvergetelijke bruiloft een ceremonie creëert die jullie persoonlijkheid weerspiegelt.

Innovatieve bruiloftsdecoratie met een eigen twist

  1. Vintage Filmfestival: Transformeer jouw locatie in een oud bioscooptheater, compleet met klassieke filmposters en ouderwetse popcornmachines. Laat jullie liefdesverhaal de hoofdfilm zijn.
  2. Bohemian Rhapsody: Breng een laid-back, artistieke vibe met hangmatten, dromenvangers en akoestische muziek. Ideaal voor het paar dat van vrijheid houdt.
  3. Enchanted Forest: Creëer een sprookjeswereld met twinkelende lichtjes, fluweel mos en een ceremonie onder de sterren. Magie gegarandeerd!
  4. Culinaire Carrousel: Hebben jullie een passie voor eten? Laat dan diverse culturen samenkomen in een smaakvolle ontdekkingstocht.
  5. Sportieve Spo(r)ts: Voor het sportieve koppel kan een thema zoals "Vintage Tennis" of "Classic Golf" een schot in de roos zijn. Wie serveert het beste aanzoek?

Originele bruiloftsconcepten buiten de traditionele paden

  1. Winter Wonderland: Zeg 'ja' in een sneeuwglobe-achtige omgeving, compleet met ijsbeelden en glühwein bij de open haard. Is er een mooiere manier om de warmte van jullie liefde te vieren?
  2. Artistieke Expressie: Laat een lokale kunstenaar live een schilderij van jullie ceremonie maken. Een onvergetelijke herinnering aan een prachtige dag!
  3. Jetsetter Jubilee: Geïnspireerd door het verfijnde reizen van weleer; ontwerp klassieke boarding passes als uitnodigingen en gebruik vintage koffers als decoratie.
  4. Eco-Chic Celebrazione: Duurzaamheid hoog in het vaandel? Kies voor gerecyclede materialen, biologisch eten en een liefdadigheid als cadeau-idee.
  5. Sterrenhemel Soirée: Een avondbruiloft met een sterrenwacht thema, waarbij jullie liefde even tijdloos is als het heelal.

Op zoek naar een trouwoutfit die even uniek is als jullie? 

Breng een bezoek aan E&R Wedding and Fashion in Beverlo, waar onze ervaren stylisten klaarstaan om samen met jullie de perfecte look te creëren. Met ons assortiment van haute couture tot casual chic vinden we gegarandeerd de juiste match voor jullie droomdag.

Hebben jullie nog vragen of willen jullie meer weten over onze bruids- en herenkleding? Neem contact op met E&R Wedding and Fashion via info@ERwedding.be of bel ons op +32 11 40 17 97. We wachten met spanning om van jullie speciale dag een echt sprookje te maken!

Meest Recente Posts

ONLINE AFSPRAAK

Wil je liever vooraf een
​​​​​​​afspraak maken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut
tempor incididunt ut

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de Kijker