Voorjaarsvibes: De betoverende bruidsmode trends van dit seizoen


Het voorjaar bloeit op en daarmee ook de harten van aanstaande bruiden en bruidegoms die zich klaarmaken voor hun speciale dag. Bij E&R Wedding & Fashion voelen we de voorjaarsvlinders en zijn we enthousiast om met jou de nieuwste bruidsmode trends van dit seizoen te delen. Want zeg nou zelf, wie krijgt er nou geen kriebels van lente bruidstrends en seizoensgebonden trouwjurken?

Stralend het ja-woord geven

Het voorjaar is een fantastische periode om in het huwelijksbootje te stappen. Alles bloeit en groeit, en dat zie je terug in de bruidsmode. De trends van dit seizoen vangen de essentie van het voorjaar; ze zijn fris, levendig en zitten vol met subtiele verwijzingen naar de natuur.

Luchtige stoffen en natuurlijke elementen

Dit seizoen zien we veel gebruik van luchtige, flowy stoffen die prachtig met je meebewegen als je door het gangpad loopt. Organza, chiffon, en zijde zijn de helden onder de stoffen dit voorjaar. Designs worden gesierd met fijne bloemenapplicaties en kant dat is alsof het zo van de bloesembomen is geplukt.

Wanneer je onze collectie bij E&R Wedding & Fashion doorneemt, zal je merken dat veel van onze merken zoals Essense of Australia en Ladybird deze voorjaarsvibes helemaal hebben omarmd.

De magie van mouwen

Vleugje drama, iemand? Mouwen zijn helemaal terug van weggeweest. Of het nu gaat om sierlijke lange mouwen met kanten details of speelse kapmouwtjes, ze voegen een romantisch en soms koninklijk element toe aan iedere trouwjurk.

Jurk van Lilian West (Justin Alexander
Jurk van Lilian West (Justin Alexander

De betoverende bruidsmode trends van dit seizoen

Details op de rug

Is het niet betoverend als de bruid langsloopt en je ziet een prachtige rugdetail? Wel, dit voorjaar draait het allemaal om die verbluffende 'achterkant van de medaille'. Denk aan lage ruggen, sierlijke strikken en zelfs ingeweven bloemen. Bij E&R Wedding & Fashion helpen we je graag bij het vinden van een jurk die niet alleen van voren maar ook van achteren adembenemend is.

Jurk van Ladybird
Jurk van Ladybird

Trendy Kleurtjes

Witte trouwjurken zijn tijdloos, maar dit voorjaar brengen we kleur in het spel. Pasteltinten zoals zachtoranje, lichtblauw en zelfs zachtgroen maken hun opwachting in seizoensgebonden trouwjurken. Ben je klaar om een statement te maken met een vleugje kleur?

E&R Wedding & Fashion: Jouw inspiratie voor lente bruidstrends

Bij E&R Wedding & Fashion blijven we altijd up-to-date met de nieuwste bruidsmode. Onze exclusieve collecties van topmerken zoals Justin Alexander en Sincerity zitten vol met voorjaarsvibes. En het mooiste? Je kunt bij ons in de boetiek de trends zelf ervaren. Passen, voelen, en verliefd worden.

 

Bruidscollectie - E&R Wedding and Fashion

Ontdek onze bruidscollectie

Heb je ooit zoiets magisch gezien?

Natuurlijk, online foto's zijn prachtig, maar wacht maar tot je deze jurken in het echt ziet! Met ons ruime assortiment van zowel traditionele als moderne designs, is er voor iedere bruid en bruidegom iets buitengewoons te vinden.

Waarom zou je genoegen nemen met minder als het voorjaar zoveel pracht biedt? Ben je nieuwsgierig geworden naar onze collectie en wil je deze voorjaarsvibes zelf beleven? Kom dan langs op Beverlo-Dorp 4 of maak een afspraak. Je kunt ons bereiken via telefoon op +32 (0)11 40 17 97 of via e-mail op info@erwedding.be.

 

Contact - E&R Wedding and Fashion

Meest Recente Posts

ONLINE AFSPRAAK

Wil je liever vooraf een
​​​​​​​afspraak maken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut
tempor incididunt ut

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de Kijker