Valentijns-special: beroemde koppels op hun trouwdag


Het huwelijk vormt een onvergetelijk hoogtepunt in de levensreis van ieder paar. Dit geldt net zozeer voor beroemdheden. Met Valentijnsdag in het achterhoofd, presenteren we een terugblik op enkele van de meest memorabele huwelijken in de wereld van de beroemdheden; van de vintage charme tot de besloten plechtigheden, hier is een kijkje op enkele iconische sterrenkoppels op hun grote dag.

Johnny Cash en June Carter

Dit geliefde countryduo begon pas na enkele maanden daten een relatie en trouwde in maart 1968. Hun liefdesverhaal werd gekenmerkt door wederzijdse bewondering en een gedeelde passie voor muziek. Ondanks verschillende persoonlijke uitdagingen bleef hun liefde voor elkaar bestaan tot aan hun dood, slechts enkele maanden na elkaar in 2003.



Liz Taylor en Richard Burton

Elizabeth Taylor en Richard Burton hadden een liefdesverhaal dat de krantenkoppen haalde vanwege zowel hun stormachtige relatie als hun onvergetelijke filmrollen. Ze trouwden en scheidden tweemaal, maar bleven tot het einde van hun leven innig met elkaar verbonden. Hun huwelijk weerspiegelde hun intense en vaak turbulente liefde voor elkaar, die ze beiden beschouwden als een van de meest significante relaties van hun leven.



Jane Birkin en Serge Gainsbourg

Hoewel ze nooit officieel getrouwd waren, is dit iconische koppel beroemd om hun liefdesverhaal en hun invloed op de Franse muziek en mode. Hun huwelijk weerspiegelde hun intense en vaak turbulente liefde voor elkaar, die ze beiden beschouwden als een van de meest significante relaties van hun leven.



John Lennon en Yoko Ono

John Lennon en Yoko Ono trouwden op 20 maart 1969. Lennon beschreef hun huwelijk in de tekst van "The Ballad Of John and Yoko". Ze gebruikten hun huwelijk en de daaropvolgende huwelijksreis als een kans om aandacht te vragen voor wereldvrede. Hun trouwdag, gekenmerkt door Lennon's kenmerkende ronde bril en Ono's miniatuurhoed, blijft een iconisch beeld in de popcultuur.



Grace Kelly en Prins Rainier van Monaco

Grace Kelly's huwelijk met Prins Rainier van Monaco in april 1956 was een sprookje dat tot leven kwam. Ze ging over van Hollywood-sterrenstatus naar vorstelijke elegantie, en haar huwelijk, bijgewoond door sterren en adel, was een van de meest bekeken evenementen van die tijd. Het stel bleef gelukkig getrouwd tot haar vroegtijdige dood in 1982.



Sonny en Cher

Sonny en Cher's relatie begon professioneel, maar groeide snel uit tot een romantische relatie. Ze beleefde grote successen als artiesten terwijl ze getrouwd waren. Dit muzikale duo trouwden in 1964 in een park, waar Sonny Cher vroeg of het niet tijd was dat zij hem ten huwelijk vroeg.  Hoewel hun huwelijk uiteindelijk eindigde in een scheiding, blijven ze herinnerd als een van de meest iconische paren van de jaren '60.



Mick en Bianca Jagger

Mick en Bianca Jagger's huwelijk was een rock and roll-spektakel. Ze trouwden in 1971 in een privéceremonie in Saint Tropez, Frankrijk. Bianca, een Nicaraguaanse actrice en model, was zeven maanden zwanger op hun trouwdag en droeg een wit trouwpak, waardoor ze een onvergetelijk beeld van de bruid creëerde.



David Bowie en Iman

Rockster David Bowie en supermodel Iman trouwden in 1992 was een intieme en privéaangelegenheid, ver weg van de schijnwerpers van de media. Het koppel had een gedeelde liefde voor kunst en cultuur, en hun relatie wordt vaak herinnerd om de diepe en toegewijde liefde die ze voor elkaar hadden.



Audrey Hepburn en Mel Ferrer

Actrice Audrey Hepburn en acteur Mel Ferrer trouwden in 1954 in een kleine, intieme bruiloft. Ondanks hun uiteindelijke scheiding, blijft hun huwelijk een van de meest iconische Hollywood-huwelijken in de herinnering, vooral vanwege Hepburn's eenvoudige en elegante trouwjurk.



Jouw droomhuwelijk?

Zoals deze beroemde koppels hebben aangetoond, is liefde iets om te vieren, ongeacht hoe groot of klein de viering is. Van extravagante sterrenbruiloften tot intieme ceremonies, het gaat om de connectie en de liefde tussen twee mensen.

Ons doel is om elke klant zich speciaal en uniek te laten voelen op hun grote dag. Of u nu op zoek bent naar een prachtige trouwjurk, een stijlvol kostuum of een feestelijke outfit, ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte outfit die bij uw stijl en persoonlijkheid past.

Als u meer wilt weten over onze diensten of een afspraak wilt maken om onze collecties te bekijken, neem dan contact met ons op via +32 (0)11 40 17 97 of via e-mail op info@erwedding.be. U kunt ons ook bezoeken op Beverlo-Dorp 4. Wij kijken ernaar uit om u te helpen uw speciale dag onvergetelijk te maken!

 

Contact - E&R Wedding and Fashion

Meest Recente Posts

ONLINE AFSPRAAK

Wil je liever vooraf een
​​​​​​​afspraak maken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut
tempor incididunt ut

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de Kijker