Trouwjurken voor elke lichaamstype: Vind de perfecte pasvorm bij E&R Wedding & Fashion


Als het op trouwen aankomt, is niets zo belangrijk als de perfecte trouwjurk vinden die bij jou past. Bij E&R Wedding & Fashion snappen we dat elke bruid uniek is. Daarom bieden we een uiteenlopende collectie aan trouwjurken voor elke lichaamstype. Je wilt immers een pasvorm die voelt alsof hij voor jou gemaakt is, toch?

Jouw droomjurk afgestemd op jouw silhouet

Weet je het al, of ben je nog op zoek naar dé jurk die jouw lichaamstype het beste complimenteert? Met onze uitgebreide assortiment, variërend van de sierlijke A-lijn tot de verleidelijke zeemeermin stijl, ben je bij E&R Wedding & Fashion aan het juiste adres. Onze ervaren stylisten staan paraat om samen met jou op zoek te gaan naar die ene trouwjurk die als gegoten zit - bij welk figuur dan ook.

Lichaamstypes en de matching trouwjurk

Appelvormig

Heb je een wat vollere taille maar prachtige benen? Een A-lijn jurk of empire taille doet wonderen door de nadruk te leggen op het smalste punt net onder de buste. 

A-lijn jurk van Ladybird
A-lijn jurk van Ladybird

Peervormig

Smaller bovenlijf en vollere heupen? Een A-lijn trouwjurk brengt balans en geeft een tijdloze elegantie. Ook een zeermeermin of prinses pasvorm zal je beeldig staan.

Een prinsessenjurk van Nicole Colet
Een prinsessenjurk van Nicole Colet

Zandloper

Heb je een natuurlijk proportioneel figuur? Vier je rondingen in een getailleerde jurk die je vormen omarmt. Een nauwsluitende zeermeerminnen jurk zal je silhouet prachtig doen uitkomen.

Zeemeermin model van Stella York
Zeemeermin model van Stella York

Rechthoek

Je schouders, taille en heupen lopen ongeveer in recht lijn, dus ga je best op zoek naar meer definitie. Kies voor een jurk met extra volume en details, zoals een prinsessenjurk of een empire pasvorm. 

Jurk met empire pasvorm van Pronovias
Jurk met empire pasvorm van Pronovias

E&R Wedding & Fashion: Waar Jouw Trouwjurken-droom Waarheid Wordt

Het kiezen van een trouwjurk die de perfecte pasvorm biedt is een belevenis op zich. Bij E&R Wedding & Fashion maken we deze ervaring nog specialer. Niet alleen hebben we een jurk voor elk lichaamstype, maar we zorgen er ook voor dat jouw complete look tot in de puntjes is verzorgd met onze bijpassende accessoires.

Heb je al zin om op zoek te gaan naar de trouwjurk die jouw figuur eer aandoet? Maak dan een afspraak, zodat we alle tijd voor je kunnen nemen. Bel ons op +32 (0)11 40 17 97, of stuur een e-mail naar info@erwedding.be

 

Contact - E&R Wedding and Fashion

Meest Recente Posts

ONLINE AFSPRAAK

Wil je liever vooraf een
​​​​​​​afspraak maken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut
tempor incididunt ut

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de Kijker