De beste accessoires om je bruiloftslook af te maken


Je outfit voor een bruiloft gaat veel verder dan alleen de jurk of het pak. Het draait allemaal om de details, en daarom wil je de beste accessoires om je bruiloftslook af te maken. Bij E&R Wedding & Fashion kom je niets tekort, zowel voor mannen als voor vrouwen!

Voor de haar: Schoenen, juwelen, haaraccessoires of een clutch

Je trouwdag is je kans om te schitteren, dus wat accessoires betreft gaat het helemaal om het persoonlijke tintje.

Laten we beginnen bij de basis. Schoenen kunnen een outfit maken of breken, en voor de bruid is dat niet anders. Of je nu kiest voor een klassieke pump of een stijlvolle sandaal, bij E&R Wedding & Fashion hebben we een scala aan merken om aan al jouw wensen te voldoen, zoals Elsa Coloured Shoes.

Maar schoenen zijn slechts het begin. Juwelen zijn de kers op de taart, of het nu gaat om een klassieke parelketting of oorbellen met diamanten. Onze collectie van Abrazi biedt talloze mogelijkheden.

Volgende stop, haaraccessoires. Bijvoorbeeld een prachtige tiara of haarspelden die je kapsel naar een hoger niveau tillen. En tot slot, vergeet de clutch niet! Een clutch uit de collectie van Linea Raffaelli is het perfecte accessoire om je belangrijkste spullen in op te bergen.

VoilĂ , de bruid ziet er al prachtig uit!

Voor de bruidegom: Schoenen, stropdas en strikje

Ook voor de mannen hebben we de beste accessoires om je bruiloftslook af te maken, met name schoenen, stropdassen en strikjes.

Schoenen zijn een belangrijk onderdeel van de bruiloftsoutfit van de bruidegom. Kies een gepolijste lederen schoen van Mr Fiarucci om een elegant statement te maken.

Vergeet de das of het strikje niet! Of je nu voor een klassieke look gaat of iets meer outside-the-box, bij E&R Wedding & Fashion hebben we wat je zoekt. Onze collectie biedt een breed scala aan stijlen en kleuren om de perfecte finishing touch te geven aan je outfit.

Feestkleding voor een speciale gelegenheid

Als je je afvraagt welke look het beste past bij de dresscode van het feest, zijn wij hier om je te helpen met onze stijltips voor speciale gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar een trouwoutfit of feestkleding, het vinden van de juiste accessoires is de sleutel tot succes.

Waarom kom je dan niet langs bij E&R Wedding & Fashion? Voor vragen of voor het maken van een afspraak, neem contact met ons op via +32 (0)11 40 17 97 of info@erwedding.be.

Contact - E&R Wedding and Fashion

Contact - E&R Wedding and Fashion

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

ONLINE AFSPRAAK

Wil je liever vooraf een
​​​​​​​afspraak maken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut
tempor incididunt ut

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de Kijker