Hoe zorg je voor je bruidsjurk voor en na de grote dag?


We weten allemaal dat de grote dag van een bruiloft allesbehalve eenvoudig is om te plannen. Een van de grootste zorgen? Het bewaren en onderhouden van die iconische trouwoutfit. Dus, hoe zorg je voor je bruidsjurk voor en na de grote dag?

Voor de grote dag

Een eenvoudige maar effectieve regel: bescherm je jurk tegen stof, eten, make-up, en meer. Bij E&R Wedding & Fashion bieden we niet alleen een breed scala aan prachtige bruidsjurken, maar adviseren we onze klanten ook over de beste manieren om deze in perfecte staat te houden voor de grote dag. Van de nieuwste trends tot tijdloze klassiekers, van Elsa Coloured Shoes tot Justin Alexander - wij hebben het allemaal!

Na de grote dag

Nu, na de festiviteiten, moet je in gedachten houden dat, hoe iconische trouwoutfits er ook uitzien op de foto's, ze hun glans kunnen verliezen als ze niet goed worden verzorgd. Daarom is het essentieel om je bruidsjurk professioneel te laten reinigen en bewaren. Laat die vlekken van champagne en cake niet jouw blijvende herinneringen aan de grote dag zijn!

Beroemdheden bruiloftslooks en meer

Geïnspireerd door beroemdheden bruiloftslooks? Of je nu op zoek bent naar een stijl als die van Meghan Markle, of naar inspiratie zoekt in de iconische stijl van beroemdheden als Kate Middleton, onze ervaren team van E&R Wedding & Fashion heeft de expertise om je te helpen je droomtrouwjurk te vinden en deze te onderhouden.

Contact - E&R Wedding and Fashion

Contact - E&R Wedding and Fashion

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

ONLINE AFSPRAAK

Wil je liever vooraf een
​​​​​​​afspraak maken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut
tempor incididunt ut

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de Kijker