De ultieme gids voor het vinden van jouw droomtrouwjurk


Een ruime keuze aan trouwjurken voor dames

Bij E&R Wedding & Fashion hebben we een uitgebreide collectie trouwjurken voor dames. Of je nu droomt van een prinsessenjurk, een slanke A-lijn jurk, een elegante zeemeerminjurk, of een bohemien stijl, we hebben verschillende stijlen en ontwerpen om aan jouw wensen te voldoen. Onze ervaren verkoopsmedewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte trouwjurk die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt.

De nieuwste trends en exclusieve collecties

Madam Burcu (10).jpg88279_FB_Elyse_Justin-Alexander.jpgZEMLYA-D.jpgROANNA-C.jpg

Bij E&R Wedding & Fashion volgen we altijd de nieuwste trends in de bruidsmodewereld. Onze collectie omvat trouwjurken van gerenommeerde merken zoals Justin Alexander, Pronovias, Rosa Clara, Stella York en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze klassieker of een trendy en gedurfde creatie, wij hebben de jurk die bij jou past. Onze exclusieve collecties bieden een breed scala aan stijlen, materialen en details, zodat je de perfecte trouwjurk kunt vinden die past bij jouw persoonlijke smaak.

Pasafspraak in onze boetiek

Bij E&R Wedding & Fashion begrijpen we dat het passen van trouwjurken een bijzonder moment is. Daarom nodigen we jou graag uit in onze boetiek, waar je onze collecties kunt bekijken en passen. Onze ervaren verkoopsmedewerkers staan klaar om je te begeleiden tijdens het passen en om advies te geven over de verschillende stijlen en pasvormen. We streven ernaar om van jouw pasafspraak een speciale en persoonlijke ervaring te maken, zodat je de trouwjurk van jouw dromen kunt vinden.

Bijpassende accessoires

Bij E&R Wedding & Fashion bieden we niet alleen trouwjurken, maar ook bijpassende accessoires om je look compleet te maken. Of je nu op zoek bent naar een mooie sluier, een sierlijke tiara, elegante schoenen of prachtige juwelen , wij hebben een breed assortiment aan accessoires om uit te kiezen. Onze verkoopsmedewerkers helpen je graag bij het vinden van de perfecte accessoires die jouw trouwoutfit helemaal afmaken.

sluier .jpghaaraccesoires.jpgjuwelen .jpg

Ben je klaar om jouw droomtrouwjurk te vinden? Maak een afspraak bij E&R Wedding & Fashion en laat onze ervaren verkoopsmedewerkers je helpen bij het vinden van de perfecte trouwjurk. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon op +32 (0)11 40 17 97, via e-mail op info@erwedding.be of een bezoek brengen aan onze boetiek op Beverlo-Dorp 4. Voor meer informatie en inspiratie kun je ook onze website bezoeken op www.erwedding.be.

Je kan ons ook volgen  op sociale media.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, evenementen en inspiratie door ons te volgen op sociale media. Je kunt E&R Wedding & Fashion vinden op Facebook, Instagram en Twitter. Mis geen enkel nieuws en laat je inspireren door onze prachtige collecties en uitstekende service.


De ultieme gids voor het vinden van jouw droomtrouwjurk - jouw perfecte trouwjurk wacht op je bij E&R Wedding & Fashion!

E&R Wedding & Fashion | Bruidsmode - Beverlo - E&R Wedding and Fashion

E&R Wedding & Fashion | Bruidsmode - Beverlo - E&R Wedding and Fashion

ONTDEK MEER

ONLINE AFSPRAAK

Wil je liever vooraf een
​​​​​​​afspraak maken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut
tempor incididunt ut

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de kijker

Je benen showen? Deze trouwjurken helpen je daarbij!

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!