Tips for the bride to beLiefste bride-to-be het is tijd om te stralen! Klaar om jouw droomjurk te gaan uitkiezen... 

Je hebt er vast al over gedroomd, misschien zie jij je kleed zelfs tot in de kleinste details voor je... Een bruidsjurk uitzoeken verloopt voor sommigen van een leien dakje maar voor anderen is het een serieuze zoektocht. Deze vragen moet je jezelf absoluut stellen, en deze tips helpen je om de juiste trouwjurk te vinden. 

1. WANNEER MAAK JE EEN AFSPRAAK?

We kunnen het niet genoeg herhalen. Als je jouw jurk wil vinden, moet je er op tijd aan beginnen. Bij de meeste boetieks en ontwerpsters moet je negen tot zes maanden voor je huwelijk al een afspraak maken.

2. WIE VERGEZELT JE BIJ DE EERSTE PASBEURTEN?

Om je afspraak ten volle te kunnen benutten, is het belangrijk dat je je goed omringt! Het kan uiteraard heel spannend zijn om al je bruidsmeisjes of je hele familie mee te brengen, maar het is verstandiger om je door maximaal twee of drie personen te laten vergezellen.

3. KIES EEN JURK DIE BIJ JE PERSOONLIJKHEID PAST

Misschien heb je altijd al gedroomd van een prinsessenjurk , maar besef je na enkele pasbeurten dat aansluitende jurken jou gewoon veel beter staan. Hetzelfde geldt voor kant. Je kan het mooi vinden, maar past het ook bij je persoonlijkheid? Veel kans dat je uiteindelijk voor een jurk kiest die helemaal niet lijkt op wat je in gedachten had.

Laat je adviseren door de stylisten. Zij zullen je waardevolle raad en tips geven om de jurk te vinden die zowel bij je figuur als stijl past. Je zal al snel voelen of je je in een jurk op je gemak voelt. 

Op onze socials kan je al enkele stuks in première aanschouwen, maar de meeste keuze vindt je zoals steeds in onze winkel zelf. Pin jouw favorieten op onze Pinterest of laat je inspireren door onze dagelijkse dosis kant en tulle op Instagram .

Ben jij klaar voor het leukste item op je to-do lijstje? Trommel je nearest and dearest op en kies een datum uit. Maak dan jouw afspraak en we zorgen dat jij de tijd en service krijgt die je als bruid verdient!💖

Tot snel bij E&R

Meest Recente Posts

ONLINE AFSPRAAK

Wil je liever vooraf een
​​​​​​​afspraak maken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut
tempor incididunt ut

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de Kijker