Zo maak je je zwart kostuum feestelijker



Gast of bruidegom, met een zwart kostuum kom je altijd stijlvol voor de dag. Je exemplaar iets feestelijker maken? Dat doe je zo!

Begin bij het juiste hemd 

Hoe casual de dresscode van het trouwfeest ook is, een hemd geeft élke outfit een feestelijke toets. Opvallende kleuren en prints zijn anno 2019 niet meer weg te denken qua overhemd-trends. Toch liever op safe spelen voor een zo chique mogelijke uitstraling? Drie woorden: het witte overhemd. Wit is niet alleen tijdloos en geschikt voor elk type bruiloft, het straalt ook nog eens pure klasse uit in combinatie met een zwart kostuum.

De juiste accessoires

‘De accessoires maken de man’ mag je best een understatement noemen. Je zwarte kostuum meteen een stuk feestelijker maken doe je door te kiezen voor de juiste accessoires. Wat we hiermee bedoelen? Probeer eens een vlinderdasje of gewone das te integreren in je look. Een neutrale kleur staat iets gekleder dan een opvallende tint of print. Ook qua schoenen mag je ‘less is more’ vergeten. Een klassieke kostuumschoen (in zwart lakleer of cognacbruin leer bijvoorbeeld) zorgt meteen voor een geklede toets. Last but not least: een pochet zorgt voor pure klasse met retro vibes!

Hulp nodig bij het vinden van een kostuum die op jouw lijf geschreven staat? Kom langs bij E&R Wedding & Fashion!

Meest Recente Posts

ONLINE AFSPRAAK

Wil je liever vooraf een
​​​​​​​afspraak maken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut
tempor incididunt ut

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de Kijker