Dit zijn de verschillende soorten modellen trouwjurken



Geen idee wat ingewikkelde termen als ‘empire’ of ‘fishtail’ nu precies betekenen qua bruidslook? Wij helpen je uit de nood: dit zijn de verschillende trouwjurkmodellen!

A-lijn 

Zoals de naam zelf al verklapt, een A-lijn trouwjurk loopt zachtjes uit vanaf de taille. Perfect voor bruidjes die hun taille in de kijker willen zetten of hun heupen optisch willen verslanken.Op zoek naar een A-lijn? Kijk eens in de collectie van Sincerity.

Ball Gown 

Op zoek naar de ultieme prinsessenjurk? Dan zit je goed met een klassieke bal gown. De taille van een iconische ball gown is heel smal en de rok is wijd uitlopend en bestaat (meestal) uit verschillende laagjes.Een klassieke prinsessenjurk vind je bij Ladybird.

Column 

Iets minder bekend zijn de zogenaamde ‘column’-trouwjurken. Dit model volgt een srakke lijn vanaf de halslijn en loopt slechts een heel klein beetje uit vanaf het punt vlak boven je taille.Check zeker eens het aanbod van Pronovias.

Fishtail 

Fish-wat? Een fishtail (enorm populair in weddingland) is een strak aansluitende jurk die net onder de knie uitloopt in een wijde rok. Zowel je heupen, billen en buik worden geaccentueerd. Show those curves!Op zoek naar een fishtail? Sweetheart heeft wat je zoekt!

Empire 

Lichte stoffen (chiffon of organza bijvoorbeeld) lenen zich perfect voor een empire-model. Dit type trouwjurk heeft een kenmerkend kort bovenlijfje en loopt verder uit tot aan de grond.Kijk eens in het aanbod van Modeca.

Trompet 

Over het algemeen valt een trompet-model sterk te vergelijken met een fishtail. Het enige verschil? Een trompet loopt al uit vanaf het dijbeen. Hetzelfde sexy effect zonder je heupen in de kijker te zetten? Check!Orea Sposa heeft jouw perfecte trompet-jurk.

Hulp nodig bij het vinden van een trouwjurk die op jouw lijf geschreven staat? Kom langs bij E&R Wedding & Fashion!

Meest Recente Posts

ONLINE AFSPRAAK

Wil je liever vooraf een
​​​​​​​afspraak maken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut
tempor incididunt ut

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de Kijker