De rol van je huisdier op je bruiloft



Heb je thuis ook een huisdier dat voor jou enorm veel betekent? Laat hem of haar dan deel uitmaken van de belangrijkste dag van je leven!


Als ringendrager


Promoveer je kat, hond of zelfs konijn tot officiële ringendrager. Is jouw viervoeter goed opgeleerd? Laat hem dan zelfstandig naar het altaar wandelen met de ringen. Zo niet, kun je een speciale halsband laten maken met een ringendrager en de getuige(n) ermee naar voren laten wandelen.

Als getuige

Het klinkt misschien bizar, maar je kan je trouwe viervoeter ook als getuige kiezen. Ten slotte is hij wel degene die je waarschijnlijk het best kent. En geeft nu zelf toe, hoe leuk is het om je lieveling langs je te hebben op deze belangrijke dag?

Als fotomodel

Bij iedere bruiloft hoort natuurlijk een fotoshoot. Het is altijd nóg leuker om je trouwe viervoeter hier deel van te laten uitmaken. Je kan foto’s maken apart en met je huisdier. Je kan ook je huisdier een bijpassende tutu of een dergelijk accessoire laten dragen om het grappiger te maken.



Dit zijn enkele voorbeelden om je beste vriendje te betrekken bij deze mooie dag. Hoe je dit doet, kies je natuurlijk zelf. Voor vele dierenliefhebbers is het een meerwaarde om hun trouwe viervoeter op deze dag langs hun te hebben.

Meest Recente Posts

ONLINE AFSPRAAK

Wil je liever vooraf een
​​​​​​​afspraak maken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut
tempor incididunt ut

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de Kijker