Muziek op je bruiloft: zó brief je je DJ!



To play

Beperk het aantal nummers dat je doorgeeft aan je DJ tot een minimum. Een goede DJ kan zijn publiek lezen en weet ongeveer welke muziek er verwacht wordt op deze dag. Natuurlijk zijn er een aantal nummers die voor jullie waarschijnlijk een speciale betekenis hebben en die deze dag absoluut gespeeld moeten worden.

Not to play

Je vertelt je DJ best wel wat je absoluut niet graag hoort. Als je bijvoorbeeld absoluut niet voor nederlandse schlagers bent, is het vanzelfsprekend dat je deze liever niet hoort op jouw grote avond. Het is belangrijk dat je de hele avond kunt genieten van het feest en dus van de muziek.

Denk aan de gasten

Bij de muziekkeuze houd je er best rekening mee dat je gasten van alle generaties zijn. Daarbij horen dus ook de traditionele ambiancenummers die op bruiloften gespeeld worden en de oudere klassiekers. Zo kunnen oma en opa ook wat nostalgisch worden. Als er kinderen aanwezig zijn is het ook leuk om voor hun af en toe een liedje te spelen.

Verzoekjes

Spreek met je DJ af of er verzoekjes mogen worden aangevraagd, omdat dit soms wel eens door gasten gedaan wordt. Je kan ook op voorhand bij de uitnodiging vragen om een verzoeknummertje mee te sturen, maar denk eraan dat dit voor de DJ verwarrend kan worden. Vraag desnoods enkel aan familie en je beste vrienden of zij een bepaald nummer graag horen en geef dit mee aan de DJ.

Enjoy!

Leg deze verantwoordelijkheid in handen van een professionele DJ waar je een goed gevoel bij hebt. Zo kan je enkel maar meer genieten van deze prachtige avond.

Meest Recente Posts

ONLINE AFSPRAAK

Wil je liever vooraf een
​​​​​​​afspraak maken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut
tempor incididunt ut

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de Kijker