Regen op je trouwdag? Zo blijf je droog én stijlvol!



Wij hopen natuurlijk dat het droog blijft op je trouwdag, maar de mogelijkheid op regen tijdens je trouwdag is jammer genoeg groot in ons klein landje. Regen voorspeld? Zo blijf je toch droog én stijlvol!

De kleine extra’s maken het verschil 

Een goede voorbereiding kan heel wat (regen)leed besparen. Ga tijdens het trouwjurk-shoppen op zoek naar een bijpassende blazer, jasje of stola die je (worst case scenario) droog kan houden.Neem zeker een paar reserveschoenen mee die tegen een stootje kunnen. Schoenen in een donkere kleur en met een brede hak (kijk of de hak hoog genoeg is zodat je jurk niet over de grond sleept) zorgen ervoor dat je zorgeloos van punt A naar B in de regen kan wandelen.Inspiratie nodig? Kijk eens in het aanbod van Rebecca Ingram.

Regen voorspeld? Blijf positief! 

Better safe than sorry, niet? Een onderjurk klinkt misschien wat oubollig, tijdens regenachtige dagen is een extra onzichtbaar laagje meer dan welkom. Last but not least: paraplu’s betekenen niet noodzakelijk de doodsteek voor je look. Investeer in enkele modellen die perfect afgestemd zijn op jullie kleurenthema en stijl. ‘Singing in the rain’ op jullie trouwdag? Check!

Hulp nodig bij het vinden van een trouwjurk die op jouw lijf geschreven staat? Kom langs bij E&R Wedding & Fashion!

Meest Recente Posts

ONLINE AFSPRAAK

Wil je liever vooraf een
​​​​​​​afspraak maken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut
tempor incididunt ut

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de Kijker